Соснін Д. А.


Автотроніка. Електроустаткування і системи бортової автоматики сучасних легкових автомобілів:

Навчальний посібник. М.: СОЛОН-Р, 2001,272 с.


Формат  djvu
Розмір   7,05 МБ
Мова     російська 


У навчальному посібнику в популярній формі викладені основні відомості про конструктивні особливості, принципи дії, експлуатаційні характеристики електроустаткування і систем бортової автоматики сучасних легкових автомобілів. Описані складені компоненти систем, діагностування і ремонт деяких з них.
Навчальний посібник написаний по конспекту лекцій, що читаються автором для студентів старших курсів автотранспортного факультету МАДІ (ТУ) в рамках елективної дисципліни "Електричне і електронне устаткування імпортних автомобілів". Проте, книга орієнтована не тільки на вузівську аудиторію, але і на самостійне вивчення нової автомобільної техніки як фахівцями з ремонту сучасних легкових автомобілів, так і ремонтниками-автоаматорами. Може бути корисна студентам технічних Вузів, слухачам автомобільних коледжів, що вчаться старших класів середньої школи.

Кол. ілюстр.. 239. Табл.31. Бібліогр.: 21 назв.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!