Соснін Д.А., Яковлєв С..Ф.


Новітні автомобільні електронні системи

- М.: СОЛОН-Прес, 2005. - 240 с.: рис. - (Серія «Бібліотека студента»).
 Навчальний посібник для фахівців з ремонту автомобілів, студентів і викладачів вузів і коледжів.


Формат  djvu
Розмір   3,57 МБ
Мова     російська  


У книзі описані основні принципи побудови і функціональні особливості новітніх електронних систем, які знаходять все більш широке застосування в бортовому устаткуванні концептуальних автомобілів і, потрібно вважати, вже скоро використовуватимуться на серійних автомобілях. Це системи електронної автоматики для управління механічними вузлами і агрегатами, а також системи з нетрадиційними для автомобіля робочими функціями. Описані також вхідні перетворювачі (датчики) і деякі вихідні виконавчі пристрої принципово нового призначення.
Книга є навчальним посібником для фахівців з ремонту автомобілів, студентів і викладачів вузів і коледжів і є доповненням до раніше опублікованих книг авторів (см.: Д. А. Соснін. Автотроника, М.: СОЛОН-Р. 2001 р. і С.Ф. Яковлєв. Діагностика електронних систем автомобіля, М.: СОЛОН-Прес, 2003 р.).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!