Афонин С.




Газовое оборудование автомобилей. 


Легковые, грузовые. Устройство, установка, обслуживание. Практическое руководство. «ПОНЧиК», 2001 г., 52 с.


Формат  djvu
Розмір   2.9 МБ
Мова     російська  


У цьому посібнику розглядається робота легкових і вантажних автомобілів на газовому паливі, а також можливість установки на автомобіль газового устаткування і його обслуговування.

У керівництві описана будова різних систем газової апаратури, викладені послідовно і детально особливості і призначення всіх елементів газової апаратури.

Керівництво призначене для технічно грамотних автовласників, водіїв, механіків і працівників СТО. Оскільки конструкція устаткування і технологічний процес його виробництва постійно удосконалювалися, наведені в книзі дані можуть не відповідати конкретній системі газової апаратури автомобіля. Ілюстрації і технічна інформація були дійсні на момент відправки книги в друк.

Ми не несемо відповідальності за які-небудь неточності або упущення в даному керівництві, але зробили все можливе, щоб зробити його максимально зрозумілим і точним.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!