Кісуленко Б В. Автомобільний довідник НИИАТ



Короткий автомобільний довідник НИИАТ
збірник 


Формат pdf
Розмір 25МБ
Мова російська


Даний довідник є доповненим і переробленим виданням «Короткого автомобільного довідника НИИАТ», випускався з 1958 року. Останнє видання було здійснено у 1994.
У довіднику наведені відомості по рухомий склад вітчизняного та зарубіжного виробництва, сертифіковані Міжгалузевим Фондом «Сертифікація автотранспорту» (САТР-фоцд), у відповідності з «Правилами по проведенню робіт в системі сертифікація механічних транспортник засобів і причепів », затверджених Держстандартом Росії та зареєстрованих в Міністерстві юстиції Росії. На думку авторів, довідник необхідний в першу чергу, фахівцям у сфері перевезення вантажів при експлуатації автотранспортних засобів, та може бути корисним працівникам Державтоінспекції, автомобілебудівникам, викладачам, а також усім тим, хто цікавиться вітчизняним автомобільним транспортом і промисловістю,

Дані довідника наведено станом на середині 2002-2005 р.

Довідник підготовлений Міжгалузевим Фондом "Сертифікація автотранспорту" (САТР-фонд) та Федеральним державним унітарним підприємством «Науково-дослідний інститут автомобільного транспорту» (НИИАТ).

Керівник авторського колективу к.т.н. Кнсуленко Б.В.

Автори: Венгеров І. А., Дементьєв Ю.В., Скарбу AC, Комаров B.3., Рошаль ЛЯ.

Під загальною редакцією к.е.н, Насонова А.П.

  1. Короткий автомобільний довідник. Том Автобуси / Кісуленко Б В. та ін, - М.: НПСТ «Трансконсалтінг», 2002. - 360 с.
  2. Короткий автомобільний довідник. Том 2. Вантажні автомобілі / Кісуленко Б.В. н др, М,: ІГТЦ «фінпола», 2004 - 667 с.
  3. Короткий автомобільний довідник. Том 2 Легкові автомобілі. Частина 2 / Кісуленко Бhttp://gigapeta.com/dl/4279744aef7e67. В. та ін - М.: НПСТ «Трансконсалтинг», 2004. - 560 с.
  4. Короткий автомобільний довідник. Довідн.вид.: В 5т Т.4: Спеціальні і спеціалізовані автотранспортні засоби. У трьох ч.. Частина1: Фургони, самоскиди, платформи, тягачі спеціальності, причепи-розпуски Росії і СПГ / М.І.Гріфф, І.А.Венгеров та ін - М.: Автополіс-плюс, 2004. - 448 с. табл., іл.
  5. Короткий автомобільний довідник: справ, вид. : В 5 т. Т, 4; Спеціальні, спеціалізовані автотранспортні засоби: у 3 ч. Ч. 2: Комунальна техніка, будівельно-монтажна техніка, спецтехніка для нафтогазового комплексу, пожежна техніка, автомайстерні і автолабораторії / М.І. Гріфф, ІЛ. Венгеров, В.С, Олітсксій та ін - М.: Автополіс-плюс, 2005, - 472 с, табл, іл.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!