Туревський І.С.



Технічне обслуговування автомобілів 
(Книга 1)

Технічне обслуговування та поточний ремонт автомобілів: навчальний посібник. - М.: ВД «ФОРУМ»: ИНФРА-М, 2007. - 432 с. - (Професійна освіта).


Формат DJVU

Розмір 14,6 МБ
Мова російська




У даному навчальному посібнику, випущеному у двох книгах, розглядаються питання технічного обслуговування автомобілів.

У першій книзі висвітлюються питання технічного обслуговування і ремонту вантажних автомобілів марок «ГАЗ», «ЗІЛ», «КамАЗ», базових моделей автомобілів ВАЗ-2109, «Москвич» 2141-01, з класичною і передньопривідною компоновочной схемою, а також випускаються в даний час різних модифікацій базових моделей автомобілів, обладнаних системами уприскування палива. Дано основи організації технічного обслуговування і ремонту автомобілів, розглядаються можливі несправності агрегатів, механізмів і систем автомобілів, причини їх виникнення та способи усунення.

Друга книга присвячена питанням організації технічного обслуговування, ремонту і зберігання автомобільного транспорту.

Навчальний посібник призначений для студентів коледжів і технікумів за спеціальністю «Технічне обслуговування та ремонт автомобільного транспорту» і може бути корисно при підготовці водіїв та технічного персоналу для ремонтних сервісних підприємств.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!