Про шини і колеса. _ Збірник 1



Бакфіш К.

Нова книга про шини / К. Бакфіш , Д. Хайнц . ~ М: . ТОВ «Видавництво Астрель « : ТОВ «Видавництво АСТ». 2003 року. - 303 с: іл .

ISBN 5-17-020419-1 ( 000 « ІздательствоACT » )
ISBN 5-271-07189-8 ( 000 «Видавництво Астрель » )

У книзі описується технічна конструкція шин , таємниці гумових сумішей і нові розробки , включаючи процес їх виготовлення.

Розповідається про методи випробувань шин в промисловості, про відмінності між літніми , зимовими і всесезонну шинами, про ознаки якості, фізики руху, переоснащенні автомобіля на широкопрофільні шини і пояснюються умовні позначення на шинах.

Книга являє авторизований переклад німецького видання " Das Neue Reifenbuch " , який вперше побачив світ у видавництві. - Motorbuch Verlag -в 2000 році.

Всі права захищені. Публікація матеріалів книги в будь-якому вигляді , в тому числі і електронному , переслідується за законом.

Колеса для легкових автомобілів

Зміст проекту :

Метою проекту є ознайомлення всіх зацікавлених з питаннями вибору коліс для автомобілів (не в якому разі не мотоцикли ), також розглядаються питання експлуатації , монтажу і зберігання .

Устаткування майстерні . ВСЕ ДЛЯ КОЛЕСА І ШИНИ

ЗМІСТ
Матеріали для ремонту шин.
Спеціальні інструменти для ремонту шин
Поводження з шинами і нарізка профілю , шорсткування
Вулканізаційні. Термопреси і комплектуючі
Шиномонтажні верстати, Мобільний сервіс
Балансувальне обладнання , затискні пристрої , мийки
Підйомне обладнання , вимірювання геометрії ходової частини
Діагностика та автосервіс
пневматичне обладнання
хімічні продукти

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!