Крамаренко Г.В., Барашков І.В.


 Технічне обслуговування автомобілів


Допущено управлінням навчальних закладів міністерства автомобільного транспорту УРСР як підручник для автотранспортних технікумів за фахом "Технічне обслуговування автомобілів"
Москва "ТРАНСПОРТ" 1982, 368 сторінок



Формат  djvu
Розмір   35,9 МБ
Мова   російська


Рецензенти: Семеном Н.В.; Зільберман Н.І.; Брун А.М.; Коновалов М.В.; копаль О.І.;
предметна комісія Горьковського автотранспортного технікуму
Зав. редакцією М. К. Конишева
Редактор Б. Л. Кузнєцов

У підручнику розглянуті основні принципи організації технічного обслуговування і поточного ремонту автомобілів, питання зміни їх технічного стану в процесі експлуатації, забезпечення надійності і довговічності автомобілів, технологія і організація їх технічного обслуговування та поточного ремонту, способи зберігання рухомого складу та експлуатаційних матеріалів, основи організації виробництва і проектування автотранспортних підприємств.
Підручник написаний відповідно до затвердженої програми і призначений для учнів автотранспортних технікумів. Може бути корисний інженерно технічним працівникам автотранспортних підприємств.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!