Ю. Поразик



Старовинні автомобілі. 
Мала енциклопедія.



1885-1940; Пер. зі словац. / Текст Ю. Поразика; Іл. Я. Оравець. - Мн.: "ЛІЛЬТ", 1996.-224 е.: рис. - (Мала енциклопедія).



Формат  djvu
Розмір   3,3 МБ
Мова   російська




Книга дозволить читачеві зорієнтуватися в історії виробництва і розвитку легкових автомобілів, починаючи від перших безкінних карет до моделей тридцятих років, будова яких лягла в основу концепції сучасного автомобілебудування. Автори подають цей розвиток як всесвітній процес і розглядають автомобіль в цілому, а також його складові частини: кузов, колеса, радіатор, і кермо. Описи та ілюстрації розташовані в хронологічному порядку, охоплюючи період від 1770 до 1940 року. Крім технічних описів, книга містить цікаві факти, пов'язані з історією створення автомобілів, з долями їх конструкторів, і призначена для широкого кола читачів.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!