Скляр Д.



Ремонт автомобілів для "чайників". 

Пер. з англ. - М:. ТОВ "І.Д. Вільямс ", 2007 - 512 с . іл.- Парал тит англ ...

ISBN 978-5-8459-1190-2 (рос.)


Формат  pdf 
Розмір   44,8 МБ
Мова   російська


Ця книга - можливо, єдине керівництво з ремонту, написане для тих, хто думає, що у них нічого не вийде, відчувають, що їм це не сподобається, але хочуть спробувати. Тут доступно розказано про будову автомобіля. Написана відомо. мандрівницею і журналісткою ця книга переконує нас у стійкості життєвого кредо автора: "Моєю метою є доказ того, що нам необхідно керувати своєю долею". І, звичайно ж, це стосується і такої всеосяжної сторони нашого життя, якою на початку цього століття стали автомобілі і все, що з ними пов'язано.
У книзі пояснюються практично всі процедури: від нескладної заміни колеса до догляду за гальмівною системою. Також тут розказано багато маленьких хитрощів, які допоможуть підтримувати автомобіль на ходу. По всьому ходу оповіді книга супроводжується чіткими ілюстраціями й схемами, що пояснюють будову автомобіля в цілому і окремих його частин і систем. Написана справжнім автоаматором, книга містить всю інформацію, що дозволяє впоратися практично з будь-яким реальним завданням, що виникає при обслуговуванні автомобіля і управлінні ним.

Для автолюбителів різного віку.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!