Proxy Switcher Pro 3.9.0.4059Rus


Proxy Switcher просто міняє вашу країну перебування "на льоту"! Кажучи іншою мовою, - міняє вашу IP-адресу на проксі. Просканує, протестує і знайде для вас більше 100 високошвидкісних проксі з відображенням прапорів країн і часу відгуку. Одне клацання і у нас інша IP адреса! Одне клацання, і ви вже з Америки! Одне клацання, і немає проблем.



Версія: 3.24.0.5033
Рік випуску: 2009
Розмір файлу: 4Мб
Ліки: серійник
Мова: Російська


Нова версія Proxy Switcher допоможе замінити цей часто не зручний процес швидкої зміни проксі сервера. Прога красива і легка в управлінні. У програмі є вбудований тестер проксі. Використання різних проксі-серверів дозволить вам обдурити RapidShare, Megaupload, DepositFiles та інші файлообмінні сервіси.



Proxy Switcher Pro 3.9.0.4059 - програма, здатна забезпечити вам повний анонімний інтернет серфінг. Різні інтернет з'єднання вимагають відповідних налаштувань проксі сервера, а змінювати їх вручну реально не просто. Proxy Switcher - повне вирішення цієї проблеми.

Можливості:

1) Зміна проксі "на льоту"
2) Завантаження списку адрес проксі серверів з інтернету
3) Експорт, імпорт списку проксі з файлів
4) Автоматичне перемикання проксі для анонімної навігації
5) Працює з IE, Firefox, Opera і ін
6) Перевірка доступності проксі-сервера на працездатність
7) Завантаження списку анонімних проксі.

завантажити 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!