Емельянов В.М.


ЕНЦИКЛОПЕДІЯ АВТОМОБІЛІСТА ПОЧАТКІВЦЯ
практичні рекомендації


— М.: Бук пресс, 2006. – 896 с.

Формат  pdf 
Розмір   1,9 МБ
Мова   російська

Трохи більше ста років тому винахідники випустили з пляшки джина, ім'я якому - автомобіль. З неймовірною швидкістю розселилися його нащадки по всьому світу. Автомобіль став найулюбленішою, слухняною і близькою до людини машиною. І інтерес до нього не згасає. Подивіться, скільки людей обступає всякий раз нову, незнайому марку. Він став в багатьох сім'ях звичним предметом побуту.

Навіть не віриться, що був час, коли люди обходилися без автомобіля. Перші автомобілі багатьма сприймалися як прояв нечистої сили, чортівні або іграшки для дорослих. Проте автомобіль переконливо довів свою придатність служити людям.
Зараз автомобіль є єдиним і неподільним, майже живим організмом. Тільки при повній працездатності всіх його складових автомобіль може виконувати ті функції, які покладає на нього господар.

За допомогою цієї книги ви осягнете ази водіння, дізнаєтеся, як здати іспит в ГИБДД, розберетеся в будові автомобіля. Вона буде корисна і при покупці автомобіля, і при його продажі. У книзі ви знайдете рекомендації по тому, як правильно поводитися на дорозі в екстремальних ситуаціях, у тому числі і ДТП. Ви дізнаєтеся все про життя автомобіліста і догляд за автомобілем.

завантажити
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!