Приходько В. М.



Автомобильный справочник 

/ Б. С. Васильев, М. С. Высоцкий, К. Л. Гаврилов и др. Под обш. ред. В. М. Приходько. М.: ОАО "Издательство "Машиностроение", 2004. 704 е., ил.


Формат  djvu
Розмір   9.1 МБ
Мова     російська  


Це видання покликане надати дієву допомогу всім, хто займається ремонтом і обслуговуванням легкових і вантажних автомобілів. Фахівці і автоаматори знайдуть тут відповіді на багато питань, що цікавлять їх.
У довіднику детально описані діагноста автомобілів, зокрема їх електронних систем, способи усунення різних несправностей, ремонт і відновлення деталей, складальних одиниць. Наведені докладні відомості з ремонту кузовів. Дані технічні характеристики автомобілів, двигунів, шин.
Читачі знайдуть тут докладну інформацію по вітчизняних паливах. маслах, мастилах, технічних рідинах і їх зарубіжних аналогів. Представлена нова класифікація автотранспортних засобів. Безліч ілюстрацій, схем, конкретні рекомендації професіоналів і відомості з ГОСТів роблять довідник незамінною допомогою для фахівців і автоаматорів.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!