Portable софт

Файлові менеджери, 
Робота з дисками і їх образами
    
розмір 6.38 Mb
розмір 5,27 Mb

розмір 2,68 Mb
розмір 8,84 Mb
розмір 6,75 Mb

розмір 2,75 Mb

розмір 4,46 Mb
 
 розмір 38,49 Mb
розмір 13,22 Mb
розмір 741,5 Mb






   
SpeedCommander допомагає вам керувати вашими файлами в перевіреній двох віконній технології, яка проста у використанні для будь-якої людини, а також навіть досвідченому користувачеві з їх продуктивністю. SpeedCommander забезпечує інтегроване управління файлами, проглядання файлів, стиснення даних, шифрування, запуск додатків, функції для управління дисками і доступ до мережі Інтернет і FTP з простим і послідовним інтерфейсом користувача.

ViewFD - перегляд файлів і директорій. Менеджер. Відео та аудіо програвачі (DirectShow, MCI), що працюють зі своїми списками (M3U, PLS). Швидкий перегляд в панелях перегляду і слайд-шоу для графічних файлів. Налаштування зображень, у тому числі з використанням колірних і геометричних ефектів, настройка освітленості, що наближає звичайні цифрові фотографії до HDR фотографій. Зміна розмірів групи зображень, створення HTML альбомів і AVI файлів. Перегляд і редагування таблиць баз даних форматів TXT, DBF, DB, SQL (BDE, ADO). Контроль запуску процесів, вибору вікон, вибору заголовків, натиснення клавіш, вмісту екрана. Калькулятор формул з можливістю побудови графіків. Управління автозавантаженням. Очищення файлів, директорій, дисків забезпечує конфіденційність даних і запобігає накопичення сміття. Резервне копіювання. Редагування тегів і перейменування MP3 і WMA файлів. Перегляд реєстру з можливістю розширеного пошуку. Управління архиваторами WinRAR і 7-Zip (4.42). Кодування файлів, без заголовка та контрольної суми, що значно ускладнює несанкціоноване виявлення і декодування. Перегляд дисків з можливістю копіювання фрагментів і створення образів.

Total Commander - популярний файловий менеджер з практично всіма необхідними для таких програм функціями. Крім всіх функціональностей, характерних для файлових менеджерів, в Total Commander вбудовані дуже зручні переглядачі для мультимедіа і графічні файли, розпаковують ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE і додаткові dll для інших архівних файлів; вбудований ftp -клієнт - просто краса: можна скачувати / закачувати файли в декілька потоків, є докачка, підтримка www-проксі при роботі з ftp і є навіть така функція, як підключення-скачування-відключення в заданий час до заданого ftp. Не будуть зайвими і такі функції, як UUE / MIME / XXE кодування / декодування і розрізання / склеювання довгих файлів, а також безліч інших функцій, вкрай необхідних для роботи з файлами.


WinToFlash 0.6.0011 beta  Щоб створити завантажувальну флешку Windows з ISO-образу потрібно:
Розпакувати образ ISO з ОС Windows. Програма WinToFlash працює не напряму з ISO-Оразов, а з файлами завантажувального диска Windows.
Завантажуємо WinToFlash, після чого запускаємо майстер перенесення файлів на флеш-диск:

У наступному вікні натискаємо Далі:

Вказуємо директорію, де знаходяться розпаковані файли ISO-образу (пункт № 1) та вказуємо знімний носій, на який буде проводиться перенесення системних файлів. Розмір флешки повинен бути більш великим, ніж розмір ISO-образу. Дані на флешці будуть знищені, тому варто заздалегідь подбати про резервування даних. Після вибору натискаємо Далі

Далі слід прийняти ліцензійну угоду, в якій говориться, що всі дії робляться на свій страх і ризик і процес перенесення файлів може порушити ліцензійну угоду Microsoft. Після згоди натискаємо Продовжити

Після цього вікна почнеться фізичний перенесення системних файлів і директорій на флешку. Тривалість всього процесу займе приблизно 10-20 хвилин. Після завершення процесу запису слід закрити всі відриті вікна програми WinToFlash і перезавантажити комп'ютер з підключеною завантажувальної флешкою.
При старті комп'ютера з підключеною завантажувальної флешкою, з'явиться меню завантаження, в якому потрібно вибрати перший пункт меню і натиснути Enter (якщо з якоїсь причини установка ОС не починається, то слід послідовно завантажити кожен пункт і знайти робочий):

Виберіть операційну систему для запуску:
1st. text mode setup (Boot from flash again after finished)
2nd. GUI mode setup, continue setup + 1st start of Windows
---> DEBUG options. Try if you have hal.dll error <---
Debug boot rDisk 1 partition 2
Debug boot rDisk 1 partition 3
Debug boot rDisk 1 partition 4
Debug boot rDisk 2 partition 1
Debug boot rDisk 2 partition 2
Debug boot rDisk 2 partition 3
Debug boot rDisk 2 partition 4
Після цього запуститься звичайна установка Windows, нічим не відрізняється від установки ОС Windows з CD / DVD-диска.
Завдяки програмі WinToFlash у власників нетбуків явиться можливість легко встановити ОС Windows на свій комп'ютер, не заморочуючись з консоллю Windows і не вдаючись до більш витончених способів.

PowerISO є потужним інструментом обробки CD / DVD / BD файлів-образів, який дозволяє Вам відкривати, витягувати, записувати, створювати, редагувати, стискати, шифрувати, розділяти і конвертувати ISO файли і прикріпити ISO файли у віртуальний привід. Він може обробляти майже всі CD / DVD / BD файли-образи, включаючи ISO і BIN файли. PowerISO надає все-в-одному рішенні. Ви можете робити все, з вашими файлами і файлами ISO образ диска.



UltraISO  Поряд з популярністю і великою ємністю жорсткого диска, люди вже звикли користуватися компакт-дисками на CD / DVD файли-образи (також називається компактним документом образ диска), як правило, використовується в знаменитій ISO 9660 міжнародним стандартам формату, тому CD / DVD файли-образи називається ISO файли. Оскільки файл ISO зберіг повну інформацію даних компакт-диска (включаючи компактну інформацію завантажувального диска), що дозволили широко використовувати програмне забезпечення запису компакт-дисків (наприклад, Nero-Burning ROM) для запису дисків з CD-R / RW знову і назавжди, він також може бути використаний безпосередньо через віртуальний CD-ROM диску програмне забезпечення (наприклад SoftDisc).


UltraISO є інтелектуальним аналізатором документів формату ISO, він може обробляти в даний час практично всі типи файлів-образів, включаючи ISO і BIN, може навіть підтримувати нові файли-образи, які ще належить створити. UltraISO може відкрити ці файли-образи, безпосередньо витягувати файли і папки, редагувати і конвертувати інші графічні файли у стандартний формат ISO.

UltraISO використовує подвійні вікна користувача інтерфейсу, у вас є вибір використовувати тільки швидкі кнопки і / або мишею Drag & Drops, ви можете впоратися з будь CD / DVD файлом-образом легко.


VirtualBox - спеціальна програма для створення в пам'яті ПК віртуальних комп'ютерів. Кожен віртуальний комп'ютер може містити довільний набір віртуальних пристроїв і окрему операційну систему. Область застосування віртуальних комп'ютерів дуже широка - від виконання функцій по тестуванню ПО до створення цілих мереж, які легко масштабувати, розподіляти навантаження і захищати. VirtualBox поширюється безкоштовно, з відкритим вихідним кодом.

Основні можливості програми
Існують версії VirtualBox, призначені для установки на практично всіх операційних системах, включаючи Windows, Linux, Macintosh і OpenSolaris. В якості "гостьової" операційної системи так само можуть використовуватися будь-які операційні системи, включаючи Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista), DOS / Windows 3.x, Linux, і OpenBSD.


PartitionMagic Розбиття жорсткого диска на декілька розділів дозволяє вам ефективно управляти операційними системами, програмами і даними. PartitionMagic, світовий лідер серед програм управління розділами для настільних систем, дозволяє вам легко створювати розділи на жорсткому диску, змінювати їх розміри, а також ділити і об'єднувати розділи без втрати даних. PartitionMagic розмістить і захистить ваші дані, допоможе впоратися з декількома операційними системами, перетворити файлові системи різних типів один в одного і усунути помилки в таблицях розділів.

Потужний засіб для роботи з диском: організація та захист інформації, простий покроковий візард для виконання необхідних дій, попередній перегляд змін до їх акціваціі, гнучкість конвертації з однієї файлової системи в іншу, підтримка FAT, FAT32, Linux ext. 2, Linux SWAP, NTFS і HPFS, а також оптимізація використання файлових систем, захист даних і багато іншого


USB Reanimator-XP-2008 - це Мультизавантажувальна флешка, заміна CD диску, з Windows на флешці. USB Reanimator дозволить встановити з флешки Windows або завантажитися з флешки як зі звичайного вінчестера, в меню завантаження USB Reanimator також входить багато всіляких програм і утиліт.

  В першу чергу USB Reanimator призначений для нетбуків і комп'ютерів, в яких відсутній CD привід. USB Reanimator працює з будь-якого USB накопичувача, навіть з мобільного телефону чи фотоапарата.

Інструкція по установці USBreanimatora знаходиться в архіві

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!