Технологічні інструкції з ремонту шин

Світ технологій автосервісу величезний - важко відразу знатися на цьому океані виробників устаткування і матеріалів, представлених на ринку.
Проте для професіоналів існує критерій, що дозволяє безпомилково розставити все на свої місця. Цей критерій: хто є першовідкривачем і законодавцем мод в окремо узятому напрямі ринку виробників, їх досвід і світовий рейтинг.
В області сучасних технологій ремонту шин даному критерію на все 100% відповідає продукція компанії TECH. Її якість бездоганна і є зразком для наслідування у всьому світі.


Формат  pdf
Розмір   8,86 МБ
Мова    російська

Сторіночки історії

У 1939 році Чарльз Корнелл організував виробництво матеріалів для ремонту шин і камер в м. Джонстаун, штат Огайо, США і заснував компанію, яка зараз носить ім'я TECH International. Його винахід методу холодної вулканізації був першим в довгому ряду винаходів, за допомогою яких TECH став світовим лідером в області виробництва шиноремонтних матеріалів.

Метод холодної вулканізації заснований на унікальних властивостях спеціального, вживаного у всіх матеріалах TECH, «сірого» шару гуми, який при взаємодії з вулканізуючою рідиною самовулканізується, утворюючи міцне довговічне з'єднання не поступливе по властивостях основному матеріалу.

Півстолітній досвід застосування даного методу втілений в сучасних прогресивних технологіях шиноремонту високого рівня.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!