Полянський С.К.



Експлуатаційні матеріали

Полянський С.К., Коваленко В.М. Експлуатаційні матеріали: Підручник. К.:Либідь, 2003. - 448с.



Формат  djvu
Розмір   2,4 МБ
Мова    українська


Систематизовано основні відомості про паливо-мастильні матеріали (включаючи газоподібні та перспективні види палива), гумотехнічні вироби, лакофарбові матеріали і клеї, що застосовуються при експлуатації будівельно-дорожніх машин, сільськогосподарської техніки та автомобілів з урахуванням розвитку двигунобудування, гідроприводу машин і системного зв'язку з ними хіммотології. Особливу увагу приділено впливу властивостей експлуатаційних матеріалів на конструкцію, безвідмовність, довговічність та ефективність роботи машин, а також вибору матеріалів для конкретних типів машин.

Дано практичні рекомендації щодо виявлення якості бензинів, дизельного палива, моторних олив, пластичних мастил, гальмівних рідин та антифризу.

Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямком "Інженерна механіка"


завантажити   2003   2005
2003р   djvu
                                                  2005р   pdf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!