Волгін В.В. Збірник


Бесприладова діагностика несправностей легкових автомобілів


Цей довідник охоплює типові несправності більшості типів легкових автомобілів, які можна діагностувати без застосування приладів. Він допоможе швидко знайти причину поломки і приступити до ремонту.

До наведених в книзі переліків характерних ознак і можливих причин неполадок починаючому діагносту бажано додавати записи з особистого досвіду і досвіду інших - тоді вийде солідна база даних про причини несправностей автомобілів конкретних марок і діагностика не буде представляти проблем. Діагностика - основа ремонту. Недарма в автосервісах приймальниками призначають найдосвідченіших майстрів, адже помилки в діагностиці та визначенні обсягів ремонту призводять до фінансових втрат клієнтів, невірного розуміння замовлень механіками і повторним роботам. Правильне визначення несправностей доступно не тільки професійним механікам, це результат знань у поєднанні з системним підходом. Діагностиці потрібно безперервно вчитися. Не покладайтеся на техніку, так як діагностичне обладнання не може знаходити причину несправності, воно показує тільки її наслідок. Починайте діагностику з аналізу можливих причин несправності. Перевірте стан автомобіля, з'ясуйте манеру водіння клієнта і способи догляду за автомобілем. Шукайте причину, спираючись на факти.

ДОВІДНИК
по діагностиці несправностей
автомобіля

Цей довідник охоплює типові несправності більшості типів легкових автомобілів. Він допоможе швидко знайти причину несправності і приступити до ремонту.
Діагностика є більш важкою справою, ніж ремонт.
Недарма в автосервісах приймальниками призначають самих досвідчених майстрів: помилки в діагностиці та визначенні обсягів ремонту призводять до фінансових втрат клієнтів, до неправильного  розумінню замовлень механіками і повторним роботам.
Але правильне визначення несправностей доступно не тільки професійним механікам. Це результат знань у поєднанні з системним підходом.

Захисна книга водія

Кожного власника автомобіля крім небезпек на дорозі, щодня чатують шахраї, злодії, грабіжники, бандити. Причому вони можуть бути і в своєму натуральному вигляді, і в зовнішності усміхнених продавців автомобілів і запчастин, страховиків і приймальників автосервісів, заправників, суворих охоронців закону - міліціонерів, автоінспекторів, адвокатів і суддів, нібито незалежних експертів, оцінювачів і лікарів-наркологів. Зустріч з будь-яким з них загрожує втратою грошей, або автомобіля, або волі, або життя. Втрату грошей і нервовий стрес можна вважати самими щасливим результатом контактів з ними. Ця книга вчить власників автомобілів, як уникати зон небезпек і не попадатися на чужі вудки.
У книзі наведено текст Правил дорожнього руху і таблиця штрафів за їх порушення.

Причини несправностей
легкових автомобілів

У книзі в доступній для широкого кола автомобілістів формі викладена методика діагностики несправностей легкових автомобілів всіх марок без допомоги спеціальних технічних вимірювальних і діагностичних засобів.
Видання адресоване всім автомобілістам, співробітникам СТО, автомайстерень і автосервісів.

Ремонт двигуна своїми руками. 

68 моделей автомобілів «ВАЗ». -
СПб.: Питер, 2011. - 208 е.: Ил. - (Серія «Автосправа»).
18ВИ 978-5-49807-662-1

При експлуатації автомобіля неминуче відбувається знос двигуна.
У книзі показані методи ремонтних робіт по його налагодження для 68 моделей «ВАЗ», які можуть бути виконані у власному гаражі тлумачним, акуратним і нелінивим автомобілістом. Крім того, описані способи самостійної діагностики несправностей.
Практичний посібник адресовано водіям, що бажають самостійно відремонтувати автомобіль, а також усім освоювали авторемонтні професії.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!