Кузова і кабіни. Будова і Ремонт_Збірник 1



АМ-Технологія

Організація ділянки антикорозійної обробки. Розпилювальне обладнання. Матеріали для обробки прихованих порожнин. Матеріали для захисту днища. Спеціалізовані продукти для антикорозійної обробки. Матеріали для захисту і ремонту кузоза

Афонін С. Ремонт і фарбування кузовів автомобілів


Ремонт та фарбування кузовів автомобілів. Підготовка до фарбування , зварювання, рихтування і багато іншого. Практичний посібник . Під редакцією С. Афоніна . " ПОНЧиК " , 2003 р., 140 с.

Цей посібник присвячено опису методів ремонту кузовів різних автомобілів а також їх ремонтному фарбуванню .

У керівництві описані матеріали та обладнання для фарбування ; викладені послідовно і детально різні розбірні операції на кузові автомобіля; ремонт вм'ятин; ремонт склопластакових і алюмінієвих деталей; зварювання , в тому числі і аргонове ; підбір фарби; рихтування кузовних деталей; спеціальне фарбування; видалення іржі ; ремонт ділянок панелей і багато іншого. Описано прийоми робіт в умовах домашньої майстерні. також дані конкретні рекомендації з проведення ремонту в умовах спеціалізованої майстерні з використанням спеціальних пристосувань.

Керівництво призначене для технічно грамотних автовласників , а також для працівників СТО та ремонтних майстерень.

Оскільки конструкції різних автомобілів значно відрізняються , наведені в книзі дані можуть не відповідати конкретній модифікації автомобіля. ілюстрації та технічна інформація були дійсні на момент відправки книги до друку.

Ми не несемо відповідальності за будь неточності або упущення в цьому посібнику, але зробили все можливе , щоб зробити його максимально зрозумілим і точним.

Гордіенко В.Н. Ремонт кузовів вітчизняних легкових автомобілів

У книзі розглядаються загальні питання ремонту кузовів вітчизняних автомобілів: діагностування стану кузова, пошкодження кузова при типових аваріях (на базі автомобіля ВАЗ-2107), обладнання для ремонту, методика відновлення пошкодженого кузова, виконання ремонтних робіт з заміною окремих елементів кузова, контроль якості ремонту кузова, забарвлення і антикорозійна обробка зовнішніх поверхонь і прихованих порожнин кузова.

Книга призначена для автовласників автомобілів і для персоналу СТОА.

Ільїн М. Кузовні роботи. Фарбування, рихтування, антикорозійна обробка

Портер Л. Автомобільні кузова. Керівництво з ремонту


Програма самонавчання AUDI

1. Фарбування автомобілів - підготовчі операції Основні положення. Фарбування на заводі-виробнику. Фарбування на сервісних підприємствах.

У діяльності сервісних підприємств одне з провідних місць займає фарбування. Для якісного виконання фарбувальних робіт важливо не тільки знання сучасних технологій фарбування, а й можливостей нових матеріалів, особливо нових фарб і лаків.

Тільки ті сервісні підприємства, які у своїй роботі грунтуються на фундаментальні знання, можуть забезпечити високу якість фарбування автомобілів, як, втім, і інших робіт з ремонту та обслуговування автомобілів.

2. Фарбування автомобілів - остаточне фарбування

Фарбування автомобілів - остаточне фарбування »розгляд цієї теми продовжено. Тут викладені основні положення та практичні вказівки по фарбуванню автомобілів додатково до викладеному в попередньому посібнику з самопідготовки

Обидва посібники дають чітке уявлення про сучасний рівень технології ремонтного фарбування автомобілів.

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!