Марков О.Д.

Станції технічного обслуговування автомобілів

 - К.: Кондор, 2008.-536 с. 16 кольор.іл.


Формат  djvu
Розмір   21.5 МБ
Мова   російська  


У книзі викладені питання створення і організації роботи станцій технічного обслуговування автомобілів, забезпечення ефективності інвестицій в автосервіс.
Розглянуті закономірності і концепції розвитку автосервісу, даний аналіз ринку, приведені характеристики і особливості його розвитку. Запропоновані методи визначення конкурентних переваг підприємств автосервісу на основі кількісної оцінки конкурентних чинників.
Наведені характеристики різних типів автосервісних підприємств - дилерських, незалежних, спеціалізованих, мережевих. Дано аналіз організації автосервісу в Європі, США, Росії і Україні.
Викладені питання бізнес-планування, виділення земельної ділянки, розробки проектів, технологічного проектування підприємств, ділянок, робочих місць і зовнішніх функціональних зон СТО. Наведені приклади розробки технологічних проектів СТО, а також приклади проектних рішень і їх аналіз.
Для керівників і фахівців підприємств автосервісу, проектних організацій, студентів автомобільних вузів, учбових центрів автомобільних компаній.
Книга створена за сприяння компанії «Валмі Автомотив».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!