Volkswagen Passat В3/В4





Мультимедіа-керівництво


Формат  exe
Розмір   312 МБ
Мова    російська 

Автомобілі Volkswagen Passat третього і четвертого покоління 1988-1996 років випуску мають суцільнометалевий несучий кузов типу седан і відносяться до класу D. Крім чотирьохдверного седана в модельний ряд входить п'ятидверний універсал Variant. На автомобілях в залежності від модифікації встановлені бензинові або дизельні двигуни потужністю від 54 (75 к.с.) до 130 кВт (174 к.с.) і чотирьох-і п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Компонування автомобілів передньопривідне. У вересні 1989 року модельний ряд доповнив повнопривідний варіант Syncro з трансмісією, оснащеною віскомуфтою.

Кермове керування з зубчастою рейковою передачею може обладнуватися гідравлічним підсилювачем.

Передня підвіска незалежна. Задня підвіска напівнезалежна зі стійками і поздовжніми важелями. Частина моделей Variant обладнана системою стабілізації положення кузова.

Гальмівна система двоконтурна гідравлічна. На автомобілях з двигунами потужністю менше 79 кВт (107 к.с.) для передніх коліс застосовуються дискові гальмівні механізми, для задніх - барабанні. На автомобілях з більш потужними двигунами на передні колеса встановлені дискові вентильовані гальмівні механізми, на задні - дискові.
Автомобілі оснащені різним додатковим устаткуванням, до якого входять система центрального блокування замків, електричні склопідйомники і люк з електроприводом. Більш дорогі комплектації включають подушки безпеки, натягувачі ременів безпеки, системи ABS і кондиціонування.

завантажити
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Розміщені на сайті матеріали використовуються лише в інформаційних цілях, на підставі положення про вільне використання твору в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях, або аналогічних законопроектів вашої держави згідно Бернської конвенції!